TEAM (movie)

 
Servilux is een flexibele organisatie. Ons team bestaat uit meer dan honderdvijftig gemotiveerde medewerkers. Samen herstellen we jaarlijks meer dan 200.000 elektrische toestellen, zowel binnen als buiten garantie.
Onze hoge graad van automatisering verhoogt de efficiëntie en de kwaliteit van ons werk. Maar het hart van de zaak blijft het vakmanschap van onze herstellers.


PRODUCTPROFESSOREN

 
Uw defect toestel passeert altijd eerst bij een productprofessor. Hij of zij analyseert de mogelijke problemen en maakt op basis daarvan een duidelijke missie voor de hersteller. Onze productprofessoren delen hun kennis over 'hun' producten met collega-specialisten bij andere hersteldiensten in de Benelux of bij de fabrikant. Vaak kunnen zij u aan de telefoon al helpen om een probleem zelf op te lossen.


MERKPROFESSOREN


Ieder merk dat bij Servilux wordt hersteld, heeft zijn persoonlijke Merkprofessor. Die behartigt de belangen van ‘zijn’ merk op alle domeinen, van persoonlijk aanspreekpunt tot dossierbeheerder. Omdat hij de processen en de filosofie van het merk dat hij vertegenwoordigt door en door kent, is hij in staat om oplossingen aan te reiken die passen in de bedrijfscultuur en het merkimago van onze klanten.

 

HERSTELDIENST

 
Dit is het kloppend hart van Servilux. Dankzij hun technisch talent, ervaring en gedrevenheid, brengen onze herstellers uw toestel in geen tijd weer perfect in orde. Bij u aan huis of in onze eigen ateliers. Met de grootste zorg en een glimlach!

Continue bijscholing in de nieuwste technieken en regelmatige training bij diverse fabrikanten zijn een belangrijk deel van hun job. Alleen zo kunnen we u de beste service blijven garanderen.

Servilux besteedt daarom bijna 3% van zijn omzet aan opleiding. Dat is bijna het dubbele van het door de sector opgelegde minimum.LOGISTIEK


Snelheid en efficiëntie heeft in grote mate te maken met een vlotte logistiek. Daarom waken onze medewerkers continu over het traject dat uw toestel aflegt. Van bij u thuis tot in onze ateliers. En zo snel mogelijk weer terug.

Daarnaast stellen zij de planning en de routes op voor onze herstellers op de baan. En zorgen ze ervoor dat alle onderdelen die zij in de loop van de dag zullen nodig hebben tijdig klaarliggen. Netjes gesorteerd per opdracht.